INSIDER

Kiderült, mitől boldog a férfi!

Vajon miből fakad egy férfi boldogsága? Ha egy dolgot kellene választania, ami legjobban boldoggá teszi, mi lenne az? Mint a keddi Ripost napilap megírta: többek közt erre is kereste a választ a Kru¹ovice és az NRC legújabb kutatása.
  • Szerző: N.E.

A felmérésben ötszáz, 18-59 év közötti magyar férfit kérdeztek meg. Ez alapján a férfiakat leginkább a kiegyensúlyozott család teszi boldoggá, mintegy 77 százalékuk választotta ezt. A dobogó második fokára a karrier került, van, akinek ez a legfontosabb. A harmadik helyen a jó, megbízható baráti kör végzett, egyesek pedig a sportban lelik legnagyobb örömüket.

Teszteltük: tényleg a család van az élen!

A %% is végzett a magyar férfiak között egy boldogság-gyorstesztet!

Dr. Grólmusz István:

Attól vagyok boldog, hogy kiegyensúlyozott családban élek. A munkám is nagyon fontos, de a legtöbb örömöt otthonról kapom.

Halász Richárd:

"A párom tesz a legboldogabbá, tehát nálam is a kiegyensúlyozott családi légkör az első. Öt éve vagyunk együtt, egyszer majd jönnek a gyerkőcök is."

Ungár Barnabás:

"Nagy családban nőttem fel, négy tesóval, ami nagyon jó volt. Két testvéremnek már gyereke is van! Én is ilyen boldog családot szeretnék – mondjuk nem ennyire sok gyerekkel. De ez még a jövő zenéje, gyerekek nélkül is kifejezetten boldoggá tesz a nagy családom, bár a munka miatt kevés időt tudok velük tölteni."

Vincze Sándor:

"Szerencsére összetartó, boldog családban élek, ráadásul három tesóm van, ez nekem mindent jelent! Vagyis a legboldogabbá ők tesznek, bár hiányzik még az életemből egy komoly barátnő, akivel majd megalapíthatjuk a mi családunkat! Egy fiú és egy lány gyereket szeretnék majd."

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?