INSIDER

Kiderült: Így találták meg az ötgyermekes kényszerbeteg anyukát – ez vár most Erikára

Rácz Erikát szerencsére épségben megtalálták, de búcsúlevele mindenkit nagyon megrázott. Testvére elárulta, hogy mi vár rá az elkövetkező hónapokban.
  • Szerző: Ripost

Mint ahogy arról a beszámolt, két nap után megtalálták az ötgyermekes kényszerbeteg anyukát, Rácz Erikát, aki eltűnése előtt nyilvános búcsúlevélben köszönt el családjától.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nő testvére nyilatkozott a -nak és elmondta, hogyan találtak rá Erikára és mi vár rá az elkövetkező hónapokban.

Fotó: Pixabay Képünk illusztráció

„Kiderült, hogy Mohácson volt egy bevásárlóközpont parkolójában hétfő óta. Azok a rendőrök találták meg, akikkel édesapám és Viki húgom beszéltek délelőtt. Valószínűleg utána kezdték el keresni, figyelni. Viki elmondása alapján többször elmentek a fent említett parkoló mellett napközben” – mesélte megkönnyebbülve Pászti-Rácz Andrea.

Kérdésünkre, hogy hogy érzi most magát a testvére, elmondta, hogy:

„A körülményekhez képest jól van. Megfigyelésre bent tartják a kórházban. Gyógykezelést fog kapni és megpróbálja Mariann húgom áthelyeztetni Szegedre. Ott vannak neki megfelelő, képzett szakemberek és így lenne a családja közelében. Nagyon reméljük, hogy minden rendben lesz már vele és elindul a gyógyulás útján. Ezúton is szeretném megköszönni Nagy László eltűntkeresőnek, Rassiga Nikinek aki a háttérből segített bennünket. Továbbá nagyon hálásak vagyunk mindenki másnak is aki támogatott minket a keresésben. Nagyon köszönjük!” – mondta Andrea.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?