INSIDER

Kiderült a körúti robbantó egyetlen kívánsága

A körúti robbantó P. László eddig semmit sem mondott a rendőröknek, ám egy dolgot már kérvényezett.
  • Szerző: CsR

P. Lászlóval a rendőrök ismertették a jegyzőkönyvet, a körúti robbantással gyanúsított férfi erre úgy reagált: elhatárolódik a cselekménytől. P. Lászlónak egyébként új ügyvédje van, aki az előzetesbe tétel után vette át az ügyet.

Brunner Tamás a Velvetnek azt mondta, hogy védencét eddig kétszer, a gyanúsítotti kihallgatásán és az előzetes letartóztatásakor hallgatták meg, de egyszer sem tett vallomást.

Brunner a napokban kapta meg azt a több mint kétezer oldalas irathalmazt, ami tartalmazza többek között a házkutatásokról, lefoglalásokról készült jegyzőkönyveket, a már elkészült szakértői véleményeket, rendőri jelentéseket, kamerafelvételeket, a gyanúsított telefonjának adattartalmát, valamint a híváslista-elemzéseket és tanúvallomásokat.

A karmacsi férfivel ügyvédje a napokban találkozott. Mint mondta, védence fizikailag jól van, de a büntetési tétel, amit egy ilyen bűncselekmény maga után von, az őt is kellően megérintette. A fiatalember eddig egy dolgot kérvényezett, méghozzá azt, hogy kapcsolattartója édesapja lehessen, ügyvédje szerint pedig ő is lesz.

És ezeket olvastad már?