INSIDER

Kiakadtak a szülők, elvették a gyerekek ételét Debrecenben

Egy nagymama jogi lépést fontolgat. Állítása szerint az ételallergiás és cukorbeteg gyerekekkel sem kivételeztek.
  • Szerző: Ripost

Kipakoltatták a gyerekek táskáit, és minden ételüket, italukat elvették a biztonsági őrök szombaton a PlayIT rendezvényen, a debreceni Főnix Csarnokban. Van olyan nagymama, aki jogi lépéseket fontolgat.

A múlt szombati debreceni eseményre a legtöbb gyerek szendviccsel érkezett, mégis üres táskával mentek be a csarnokba. Egy anyuka, Ildikó a Borsnak azt mondta, hogy több órás várakozás és telefonálgatás után sem tudott senkivel beszélni erről. Ráadásul állítása szerint a biztonsági őrök egymást kínálgatták az elvett italokból, ételekből.

A lap információi szerint egy nagymama annyira felháborodott a történteken, hogy jogi lépéseket fontolgat. Mint fogalmazott: "mivel az unokám is így járt, elvették az ennivalóját, és a társaságban lévő ételallergiás és cukorbeteg fiúkkal is ezt tették, ők nem tudtak maradni."

A PlayIT szervezői közleményükben azt írták, hogy a biztonsági szolgálat szerződést szegett, illetve túllépett a hatáskörén. A Főnix Csarnokot üzemeltető Debreceni Sportcentrum Kft. azonban azt nyilatkozta a Borsnak, hogy a csarnok házirendje alapján valóban nincs lehetőség a rendezvényekre ételt, italt bevinni.

" A rendezvény napján, a szervezők és a létesítmény üzemeltetői közötti egyeztetést követően ez a probléma megoldódott" - közölték a lappal, azt azonban tagadták, hogy a biztonságiak megették volna a gyerekek ételét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?