INSIDER

Kész horror, amit a Békés megyei apa művelt a gyerekeivel +18

Elképesztő terrorban tartotta a családját a férfi.
  • Szerző: Ripost

Zs. Gyulának és B. Angélának hat gyermeke született, közülük ötöt a hatóságok már ko­rábban kiemeltek a családból, de engedélyezték, hogy a meghatározott időszakra újra magukhoz vegyék őket – így január közepétől a hónap végéig mindnyájan a szüleiknél tartózkodtak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123rf

Az egész nap számítógépes játékokat játszó munkanélküli férfi napi szinten terrorizálta családját. Az egyik 3 éves kisfiút többször nem hagyta éjszaka aludni, kézfejét és lábát egy légycsapóval nagy erővel megütötte, majd felkapta, és előbb a földhöz vágta, majd a szekrénynek dobta a kicsit. A 7 éves fiát úgy arcon ütötte, hogy a szeme alatt bevérzés keletkezett, a tenyerét egy késsel megszúrta, egy cipővel pedig úgy arcon vágta, hogy vérezni kezdett az orra. A feleségét sem kímélte: ütlegelte, megrúgta, a fejét a falnak verte. A nő és gyermekei végül úgy tudtak kimenekülni a lakásból, hogy a családfőt áramütés érte, és a mentő elszállította.

„A rendszeres bántalmazások miatt a felesége már egyszer feljelentette, a gyermekeket elvették, Angéla azonban érthetetlen módon kibékült vele. A feljelentést visszavonta, s tavaly szült neki még egy gyereket. Őt most szintén elvették„ – magyarázta a Borsnak a család egyik, neve elhallgatását kérő rokona.

„A friss történések nem értek senkit meglepetésként, már éppen itt volt az ideje, hogy lecsukják azt az állatot. A kicsiket piszkosan tartották, és enni sem kaptak rendesen. A felelőtlenségnek sajnos mindig a gyerekek isszák meg a levét” – tette hozzá a rokon.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?