INSIDER

Késsel támadtak egy férfire Kecskeméten

Egy kecskeméti áruház parkolójában fogott kést egy kisteherautó sofőrjére egy helybéli. A szurkáló ugyan elmenekült, de a rendőrök alig másfél órán belül elfogták.
címkék:
  • Szerző: rp

2021. március 17-én kora reggel érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint Kecskeméten, az egyik bolt parkolójában megszúrtak valakit.

A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol kiderült, hogy a bűncselekmény feltételezett elkövetője és későbbi áldozata közlekedési konfliktusba keveredtek Lajosmizse külterületén.

Fotó: police.hu

A kisteherautóval közlekedő 48 éves sofőr ezt meg akarta beszélni autóstársával, ezért beállt az áruház parkolójába, ahová az Audit vezető férfi követte. A parkolóban a viszály tettlegességig fajult, amelyet a személykocsi sofőrje egy késsel próbált lezárni úgy, hogy egy ízben combon szúrta vitapartnerét, majd elhajtott a helyszínről.

A járőrök a sértett segítségével azonosították, és másfél órán belül lakása előtt elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A 43 éves férfit előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra, és elszámoltatása folyamatban van – írta meg a police.hu.

A nyomozók az adatgyűjtés során beszerzett információk és a térfigyelő kamerák felvételei alapján büntetőeljárás során vizsgálják, hogy a férfi a garázdaság bűntettén és a testi sértésen kívül milyen közlekedési bűncselekményeket követhetett el.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?