INSIDER

Keményen beleállt Tibi atya a vakcinakérdésbe

Felrobbantotta a netet Tibi atya, keményen beleállt a vakcinakérdésbe. A véleményéhez kétezernél is több hozzászólás érkezett.
  • Szerző: Ripost

Gyakorlatilag felrobbantotta a netet a több, mint 1 millió követővel rendelkező Tibi atya, aki legutóbbi posztjával keményen beleállt a vakcinakérdésbe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A poszt elején az összes követőjét arra kérte, ne csináljanak politikai kérdést se az oltási regisztrációból, se az oltásból, majd a következő sorokban az ellenzéket és a vírustagadókat sem kíméli.

„Tényleg, értem, hogy bizonyos politikai csoportok és függetlenobjektívnek hazudott médiájuk most kétszázon tolják a suttogó (vagy nem is annyira suttogó) propagandát, hogy ez így veszélyes, azzal meg úgy élhetnek vissza. Nem fognak visszaélni az adataiddal, nem kell megadni semmi olyat, amit bármikor meg ne adnál, és amit ne öt perc lenne kideríteni. Ez a könnyebb és gördülékenyebb szervezéshez kell. Három kattintás az egész, itt a link: https://vakcinainfo.gov.hu/”

– írja a kissé lázadó természetű pap bőrébe bújt blogger.

Előre félek a kommentektől, de utánam a szarözön.

Szóval arra szeretnélek kérni, hogy

NE CSINÁLJ POLITIKAI KÉRDÉST SE...

Közzétette: Tibi atya2021. március 15., hétfő

Tibi atya posztjában véleményét alá is támasztja:

„Értem, hogy mint mindenre, az oltásra is rátelepedett a politika, és azt is, hogy egy évtized után kézenfekvőnek tűnik úgy visszavágni a rendszernek, hogy passzív ellenállást tanúsítasz. De az oltás nem politikai, hanem társadalomszolidaritási kérdés: amíg nem vagyunk átoltva, nem működhetnek az iskolák, beláthatatlan károk keletkeznek gyermekeink fejlődésében, orvosaink háborús erőfeszítéseknek vannak kitéve, komplett szektorok mennek tönkre, és akik anyagilag nem is reccsennek bele ebbe a rémálomba, a bezártságtól mentálisan ők is.” – érvel a megosztó blogger, majd így folytatja:

„Kevés életév megmentéséért áldoztunk fel sokkal több életévet, de ha nem oltakozol, az egész társadalom – szomszédodtól az érted küzdő orvosokig mindenki – munkáját és áldozatát hajítod a kukába. Akármilyen oltást kapok, azonnal beadatom, és ha kell, rongyosra tépem a pofámat, hogy tégy így Te is! Győzd meg, aki fél, győzd meg a hitetlenkedőt, győzd meg az ostobát, mert itt most nem csak politikai akaratra, de társadalmi fegyelemre is szükség van. Az nem lehet, hogy ész, erő és oly' szent akarat hiába sorvadozzanak egy átoksúly alatt!”

A posztra egyébként közel 9 ezer reakció érkezett, több, mint kétezren szóltak hozzá, és 280-an meg is osztották.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?