INSIDER

„Borzalmas állapotban van„ – megszólalt a kegyetlenül megkínzott Enikő édesanyja a lányát ért borzalmakról

Rémálmok gyötrik és idegileg teljesen tönkrement az a fiatal nő, akit válogatott kínzásoknak tett ki volt párja tavaly májusban.
  • Szerző: Ripost

Enikő és Zoltán kapcsolata mesébe illően indult, szerették egymást. A nő hamar új párjához költözött, együtt éltek a Miskolchoz tartozó Ruzsinszőlő egyik családi házában. A férfi viszont sokat ivott, ilyenkor őrjöngésben tört ki, Enikő pedig elhidegült tőle. A férfi ezt képtelen volt elfogadni és valamilyen ürüggyel visszacsalta egy beszélgetésre házába a lányt. Zoltán köszöntésképpen ököllel ütötte a nőt, majd levetkőztette és többször megerőszakolta. Amikor Enikő menekülni próbált, Zoltán késsel megszúrta, majd egy kutyalánccal az ágyhoz kötözte az addigra a fájdalomtól már ájult áldozatát. Enikő több hét után úgy tudott végül eljönni, hogy megígérte, újra összejön kínzójával. Ehelyett azonban értesítette a rendőröket. Jelenleg Enikő az édesanyjáéknál lakik, Zoltán pedig börtönben van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Illusztráció: Pixabay

„Nagyon tönkrementünk mindannyian ebben a borzalomban. A lányom idegei nagyon nincsenek rendben, borzalmas állapotban van. Nem is nagyon hagyjuk őt egyedül, vigyázunk rá„ - mondta Enikő édesanya a Blikknek.

Zoltán édesanyja védi fiát

Zoltán házában most idős édesanyja él.

„Nagyon beteg vagyok, három infarktusom volt, amióta bevitték a gyerekemet. Én tudom, hogy ő ártatlan, ami a bíróságon ki is derül majd. Hazugság ez az egész, többet nem mondok” – zárta be a kertkaput az idős özvegyasszony.

Zoltán korábban is összeütközésbe került a törvénnyel, ki-be járt a börtönbe. Jelenleg letartóztatásban várja sorsa alakulását.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?