INSIDER

Kegyetlen sors: utolsó pillanatban csatlakozott a Hableány utasaihoz az egyetemista

Csupán 7 ember élte túl a szerdai tragédiát, ami a Hableány sétahajóval történt. Az utasok között voltak fiatalok és idősek egyaránt, de minden résztvevő családjának tragikussá vált az európai utazás. Emberi sorsok, amelyek kisiklottak.
  • Szerző: Ripost

A koreai sajtóban több utas életéről is lehet tudni némi részletet, ezzel pedig csak még tragikusabbá válik a hajóbaleset.

Rendkívül fiatalon, csupán 21 évesen vett részt az európai utazáson Kimmo, aki egyetemista volt. A fiatal lány nem tervezte az utazást, de egy rokona lebetegedése miatt végül ő jött a családjával Európába utazgatni. Édesanyjával, nagymamájával és két nagynénjével utazott a Hableány fedélzetén a végzetes estén. Kimmo és rokonai egyelőre nem kerültek elő.

A 32 éves Jung Mo egyetemi professzorként dolgozott és 28 éves öccsével vett részt az utazáson. A tragikus baleset idején testvérével a vízbe kerültek, ám két másik nőnek tudott csak segíteni a középkorú nő, testvérének már nem. Jung Mo és a két másik vízbe esett nő megmenekült a vízből.

Egy másik eltűnt asszony a 64 éves Chung-Mo, aki barátnőjével érkezett Európába. 77 éves férje, mivel mozgáskorlátozott volt,  nem tartott velük az utazásra, de nem sokkal a hajóra szállás előtt még kapott egy üzenetet feleségétől, miszerint épségben megérkeztek Magyarországra. 

 

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?