INSIDER

Kegyetlen, amit a kiskunmajsai apa művelt - hiába zokogott a kislány

Az anya a történtekkor nem tehetett semmit, mert ő egy veszekedés miatt elmenekült otthonról.
  • Szerző: Ripost

Vádat emeltek egy 39 éves kiskunmajsai férfi ellen, aki tavaly január 22-én hajnalban egy családi veszekedés után otthonuk tusolójában forró vizet folyatott a két és fél éves kislányára - ezzel életveszélyes sérüléseket okozott a gyereknek.

A tettes és élettársa Kiskunmajsán laktak és közösen nevelték az akkor két és fél éves kislányukat, valamint az élettárs korábbi kapcsolatából származó négy kiskorú gyereket - írja az Ügyészség.

2017. január 21-ről 22-re virradó éjszaka – miután a gyerekek már lefeküdtek – a férfi féltékenysége miatt összeveszett élettársával, sőt dühében többször megütötte a nőt. Emiatt az élettárs hajnali 2 óra körül átmenekült a szomszédban lakó unokatestvéréhez.

Ezután nem sokkal a két és fél éves kislány felébredt, mert bekakilt. A férfi ezért a kicsit a tusolóba vitte, a zuhanytálcára állította és erővel ott tartotta. Az elektromos bojler hőfokszabályzója a legmelegebb fokozat alsó határértékén állt, így abban legalább 50-60 fokos víz volt.

A vádlott ezt a forró vizet elkezdte a zuhanyfejjel a gyerekre folyatni. A gyermek kiabált, hogy a forró víz fájdalmat okoz neki, ennek ellenére a férfi a gyereket a zuhany alatt tartotta.

A kicsi testének mintegy 50 százalékán másodfokú égési sérülések keletkeztek. A férfi ezután kenőccsel bekente a kislány testét és reggel 6 óra körül szólt élettársának. A mentőket a vádlott testvére értesítette, akik kórházba vitték a picit.

A kislány olyan súlyos, sokkos állapotba került, hogy életét csak az intenzív orvosi kezeléssel lehetett megmenteni. Kórházba kerülése után a keringése is leállt, ezért újra kellett éleszteni. Az életveszélyes sérülésekkel összefüggésben a kislánynál maradandó fogyatékosság is kialakult.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?