INSIDER

Már a katasztrófavédelem is beszállt a táncos kihívásba, videón a végeredmény

Az Egri Vártól a Parlamentig számos helyszínen forgattak.
  • Szerző: Ripost

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sem maradhatott ki a megmérettetésből, mint írják, elkészült a válaszuk a Jerusalema tánckihívásra – Az Egri Vártól a Parlamentig.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Mi tűzoltók, nap mint nap káresetekhez vonulunk, életeket mentünk, a szolgálatban keményen dolgozunk, értetek. Most pár perc erejéig megmutatjuk nektek, hogy mi is tudunk egy kicsit lazítani, és a jó cél érdekében még táncolni is. Sokfélék vagyunk, a katasztrófavédelem sokféle területén dolgozunk, de a célunk közös: segítünk, ha baj van! Bízunk benne, hogy ezzel a videóval egy kis örömöt csempészünk a mindennapjaitokba!” – írták a videó mellé a YouTube-csatornájukon.

A katasztrófavédelem munkatársai is beszálltak a Jerusalema kihívásba
Fotó: A katasztrófavédelem YouTube-csatornája

A kihívás megvalósítása igazi csapatmunka volt, hiszen részt vett benne a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Borsod Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, A Katasztrófavédelem Központi Zenekara, a Folyami Katasztrófavédelem és a Karma, azaz az FKI Mentőkutyás Szolgálat munkatársai. Hozzátették, az ének részt Szén Alexandra vállalta magára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?