INSIDER

Különleges pillanat: kiderült, milyen nevet kapott Karikó Katalin unokája

Mérhetetlenül boldog Karikó Katalin, a magyar biokémikus, megszületett az első unokája. A kisfiú különleges név büszke viselője.
  • Szerző: Ripost

Megszületett Karikó Katalin unokája, aki az Alexander Bear Amos név büszkes viselője. A gyönyörű, kék szemű, rövid hajú kisunoka igazi ajándék a lányától, Francia Zsuzsannától és férjétől, Ryan Amostól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Karikó Katalin boldog nagymamaként sétáltatta lányával a kisunokáját, Alexander Bear Amost az óceánparton (Photo by Handout / FAMILY HANDOUT / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE – MANDATORY CREDIT „AFP PHOTO / Family Photo”/HANDOUT – NO MARKETING – NO ADVERTISING CAMPAIGNS – DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

„Az emberi test hihetetlen. Ezt tanultam abból, hogy ezt a csodálatos kisembert világra hoztam. (...) A testem tökéletesen működik szinkronban az övével. Február 22-én, hétfőn mentem be (...), február 23-án, kedden éjfél körül kezdett mocorogni, majd 30 percnyi vajúdás után üdvözölhettük a világon Alexander Bear Amost. Volt némi komplikációm az epidurálással a kórházban, de a gyógyulás felé tartok (...). Ryan csodálatos segítség volt, ahogy az anyukám is (...). Bear egy szerencsés kis srác, hiszen rengeteg szeretet és támogatás veszi körül (...)” – írta friss Facebook bejegyésében Karikó Katalin lánya, Francia Zsuzsanna, elárulva, Karikó Katalin unokája, milyen név büszke birtokosa lett.

Szolnokon született, Kisújszálláson és Szegeden tanult, jelenleg az Amerikai Egyesült Államok keleti patján élő Karikó Katalin, akit a nemzetközi sajtó a vakcina anyjaként emleget, azóta már lelkesen babázik az unokájával. Lányával és a vejével pedig már meg is sétáltatta a kicsit babakocsiban az óceánparton. Az erről készült fotót ide kattintva tudod megnézni. A kisbabáról és az anyukájáról itt és itt, Karikó Katalinról és az unokájáról pedig itt találsz képet.

Szívből gratulálunk a családnak!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?