INSIDER

Tündéri kisbabával bővült Karikó Katalin családja: íme az első képek

Gyönyörű kisbabával bővült Karikó Katalin családja. Kikerültek az első képek, csodaszép a biokémikus kisunokája.
  • Szerző: Ripost

Felkerültek a Facebookra Karikó Katalin kisunokája első fotói, egészen fantasztikus képek készültek a tündéri kisfiúról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Karikó Katalin kisunokája első fotói, csodásak, fantasztikus képek készültek

Karikó Katalin február óta boldog nagymama (Fotó: Szegedi Tudomanyegyetem)

A Szolnokon született, Kisújszálláson és Szegeden tanult magyar biokémikus, akit a nemzetközi sajtó a vakcina anyjának nevez, hiszen az általa és amerikai kollégája, Drew Weissman szabadalma alapján készült el a Pfizer-BioNTech és a Moderna mRNS-vakcinája a koronavírus ellen, pár napja boldog nagymama. Lánya, Francia Zsuzsanna 2020. második felében mondta ki a boldogító igent szerelmének, Ryan Amosnak. A szerelmesek boldogságát egy közös gyermek koronázta meg. A kis jövevény, Alexander Bear Amos csodaszép kisbaba, ahogy az az édesanyja, Francia Zsuzsanna által közzétett friss fotókon is látszik. Karikó Katalin unokája meseszép, s bár a képek magukért beszélnek, az édesanya gondolatai kedves kis pluszt adnak hozzájuk.

„A mi kis burrítónk” – írta az édesanya ehhez a fotóhóz, amin alaposan bebugyolálva látható a kis Alexander Bear.

„Még úszik az újszülött ruhácskájában. Tudom, semmi perc alatt 7 láb (2,13 méter – a szerk.) magas lesz” – olvasható Francia Zsuszanna bejegyzése ennél a tündéri fotónál.

„Az első családi kiruccanásunk során élvezte az összes kis bukkanót” – szól a képaláírás a fotó mellett, melyen a babakocsiban fekvő kisbabát lelkesen tolja a csöppség anyukája, Francia Zsuzsanna édesanyja, Karikó Katalin kíséretében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?