INSIDER

Karácsony jelöltjei közpénzek lenyúlásával dicsekszenek egy drogpartin

Döbbenetes felvételeket mutatott be a HírTV: Lackner Csaba kispesti MSZP-s önkormányzati képviselő, a szocialista polgármester jobbkeze kokainozás közben arról elmélkedik, hogyan lehet könnyen több száz millió közpénzhez jutni...
  • Szerző: RIPOST

Újabb hatalmas botrány robbant ki ellenzéki önkormányzati képviselők háza táján. Ezúttal a szocialisták vezette Kispesten derült ki: Gajda Péter MSZP-s polgármester köreinek kedvelt elfoglaltsága kokaint szívni és közben arról elmélkedni, ki hogyan tud százmilliós közpénzeket eltüntetni.

A HírTv Informátor c. műsorához eljuttatott összesen többórányi felvételen kispesti szocialisták több adag kokain kiporciózása közben arról társalognak, hogy a szoci polgármester emberei hogyan gazdagodtak meg közpénzekből. Pénzek visszaosztása, ingatlanok megszerzése, korrupciós ügyletek... a bódult szocik valósággal kérkednek a bűneikkel, miközben a polgármestert is dicsérik, hogy ő „milyen ügyesen csinálja”. A felvétel főszereplője Lackner Csaba szocialista kispesti önkormányzati képviselő, a polgármester jobbkeze, a várospolitika és -üzemeltetés elnöke, aki azt is kijelenti:

Ha évente nem keresel 100 millió forintot, akkor hülye vagy.

A felvételek részletesen megtekinthetők ma este, a HírTV-n, a 20:30-kor kezdődő Informátor adásában, előzetes itt:

És ezeket olvastad már?