INSIDER

Káosz az utakon, lezárások többfelé a belvárosban

Négy fővárosi kerületben is útlezárások nehezítik a közlekedést. Nem árt az újratervezés az I., a III., az V. és a XIV. kerületben.
  • Szerző: RIPOST

Mára elfelejthetjük a rutinból vezetést a fővárosban: komoly útlezárásokat jelentett be a rendőrség.

Az I. kerületben holnap hajnali 4 óra 30 percig útlezárás lesz az Ybl Miklós téren, a Várkert Bazárral szemben lévő parkoló területén, a Lánchíd utca mindkét oldalán (a Lánchíd utcai parkolóban is) a Clark Ádám tér és az Ybl Miklós tér között, az Öntőház utca mindkét oldalán, az Apród utca mindkét oldalán, valamint a Döbrentei utca mindkét oldalán az Ybl Miklós tér és a Fátyol utca között.

Az Apród utca, a Szarvas tér, az Attila út, a Döbrentei tér és Várkert rakpart által határolt területet pedig szakaszosan és időszakosan zárják le mától holnap hajnali 4 óra 30 percig.

A III. kerületben ma este nyolc órától 2017. október 13-án, 18 óráig tilos megállni a Jós utca mindkét oldalán a Kelta utca és a Jós utca 15. szám között, a Jós utcai parkolóban a 13-15. szám közötti szakaszon, továbbá a Csobánka téri orvosi rendelő parkolójának teljes területén.

 

A belvárosban mától kedd este nyolc óráig tilos megállni a Magyar utca 2-6. szám előtt, a Ferenczy István utca 5-7. szám előtt és a Ferenczy István utca 26-28. szám előtt.

 

A Hősök terét ma este 19 órától kedd reggel 8 óráig szakaszosan és időszakosan lezárják.

 

És ezeket olvastad már?