INSIDER

Micsoda aljasság: kamugyerekkel verte át a nő a magyar férfit

Teljesen kikészült a magyar férfi, akit álterhességgel, majd kamugyerekkel vert át egy fiatal nő. Már nyomoz a rendőrség.
címkék:
  • Szerző: Indie

Elképesztő helyzetbe került Viktor, aki, mint mondja: mindössze társaságot akart magának, ám a nő, akivel összejött, hihetetlen érzelmi hullámvasútra ültette, és kamugyerekkel verte át. Az ügy kapcsán rendőrségi vizsgálat indult, a férfi pedig pszichiáter segítségére szorul. No, de kezdjük az elején!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Munkahelyi románcnak indult az egész: Gyöngyi (az érintett nevét személyiségi jogok miatt megváltoztattuk), a háromgyerekes édesanya jó társaságnak bizonyult a férfi számára. „Először csak szórakoztunk, majd idővel mind többször megfordultam Gyöngyi lakásában. Bevásároltam és foglalkoztam a gyerekekkel, miközben Gyöngyi vacsorát készített” – emlékszik vissza Viktor. Ám a kényelmes és idilli helyzet egy csapásra megváltozott, amikor a nő közölte: gyermeket vár a férfitól.

„Nem akartam komoly kapcsolatot, s anyagilag sem álltam úgy, hogy vállaljak és támogassak egy gyermeket” – mondta a férfi, aki abortuszra kérte a fiatal nőt, hiába.

Kamugyerekkel verte át

„Viktor abortuszra kérte a fiatal nőt” (Illusztráció: Ádám János / Észak-Magyarország)

A férfi, mint mondja: kényszerhelyzetbe került, de úgy döntött, segíti a felkészülést a baba fogadására, és babakelengyét vásárolt az egyre gömbölyödő pocakú nő kérésére, aki megnövekedett adósságai miatt végül anyaotthonba került.

Kamugyerekkel verte át

Fotó: Pixabay

„Úgy érzem, csak egy pénztárca voltam. Közel negyedmilliót költöttem a kicsire, akit először csak képeken, majd hosszú könyörgés után végre személyesen is láthattam.”

A furcsa helyzet azonban még bonyolultabb lett: kiderült, a találkozókra mindig rózsaszínbe öltöztetett Szófia valójában nem is kislány, sőt, úgy tűnik, a baba nem is Viktor gyermeke...

Kamugyerekkel verte át

Viktor és a baba, akiről úgy tudta, hogy a sajátja (Fotó: olvasói fotó)

A IV. Kerületi Rendőrkapitányság által kiállított igazolásban ugyanis a következő olvasható: „Az eljárás során megállapítást nyert, hogy a nő nem volt várandós és 2019 év végén nem született gyermeke. (...) Az anya a meghallgatása során az újszülött sorsáról ellentmondásosan nyilatkozott (örökbe adta, illetve a kórházi inkubátorban helyezte el)”.

A férfi teljesen kikészült.

„Becsapottnak érzem magam, azt sem tudom, hogy született-e egyáltalán gyermekem és ki az, akit a karomban tarthattam, babusgathattam, akiről azt hittem, hogy a kisbabám?”

– kérdezi maga elé meredve Viktor, hiszen kamugyerekkel verte át egykori kolléganője és partnere. Remélhetőleg a rendőrségi nyomozás választ ad a kérdéseire. Igaz, nem biztos, hogy könnyű lesz majd azokat feldolgoznia.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?