INSIDER

Drámai fordulat: ez vár Kaiser Ede születendő gyermekére és édesanyjára

A szerelem mindent legyőz, de mi van akkor, ha elmúlik? A férfi kedvese azt hitte, képes megszelídíteni a bűnözőt. Tévedett.
  • Szerző: Ripost

Anyaotthonba készül hazavinni Kaiser Ede babáját a volt bankrabló egykori barátnője. A móri ártatlanként elhíresült férfi 2020-ban szabadult a rácsok mögül, és nem sokkal később megismerkedett a nővel. Akkor úgy tűnt, jó irányt vesz az élete, a szerelem azonban elmúlt. Kérdés, mi lesz a két hónap múlva megszülető közös gyermekükkel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kaiser Ede (Fotó: Bánkúti Sándor/Bors)

Akár egy megható történet is kikerekedhetett volna Kaiser Ede életéből, aki a börtönből való szabadulása után jó útra tért és családot alapított. A móri mészárlásért ártatlanul elítélt, de utólag felmentett férfi 18 évet töltött börtönben az általa ténylegesen elkövetett bűncselekmények miatt. Tavaly szabadult, és nem sokkal később megismerkedett egy nővel.

Hittem az emberi jóságban, és abban, hogy akár egy bűnöző is képes megváltozni. Ede nagyon kedves és udvarias volt, mindig tudta, mit kell mondania. Beleszerettem” – mondta a Borsnak a 32 éves hölgy, aki Kaiser Ede kisfiát hordja a szíve alatt. „Két hónap múlva szülöm meg a kisfiúnkat, de hogy hova viszem haza a kórházból, egyelőre nem tudom. Edével a 7. kerületben laktam egy albérletben, de ő egy hónapja Hollandiába költözött. Néhány napja kaptam tőle egy üzenetet, hogy júniusban ki kell költöznöm a lakásból, mert nem tudja tovább finanszírozni. Megígérte, hogy a fiát és engem is támogatni fog annak ellenére, hogy a kapcsolatunk zátonyra futott” – árulta el a közel egy éve munkanélküli kismama.

Eladóként dolgoztam egy üzletben, ami a koronavírus-járvány miatt tönkrement. Azóta nincs munkám, nincs jövedelmem. Ha a baba megszületett, jó, ha 30 ezer forintot kapok az államtól havonta. Ede sajnos alig kommunikál velem, tehát egyelőre elképzelni sem tudom, miből és hol nevelem majd fel a fiunkat” – vallotta be elkeseredve. „Most azon vagyok, hogy bekerüljek egy anyaotthonba, ami viszont csak ideiglenes megoldás. Az anyukámhoz azért nem mehetek, mert sajnos ő is nagyon szegény” – keseredett el a hölgy, aki szerint jelenleg nem tűnik valószínűnek, hogy Edével helyre tudja hozni a kapcsolatát.

Megértem, hogy majdnem két évtizednyi szabadságvesztés után élni szeretne egy kicsit, de az nem szép dolog, hogy még akkor is írogatott más nőknek, amikor már tudtuk, hogy a gyermekünk megfogant Az is igaz, hogy ő még jobban akarta a babát, mint én. Nem haragszom a volt páromra, szívből kívánom, hogy boldog legyen, csak szomorú vagyok” – magyarázta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?