INSIDER

Kaiser Ede apa lesz, de boldogsága nem lehet teljes

Nagyot fordult a világ Kaiser Edével, a móri mészárlás miatt ártatlanul életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt férfivel.
  • Szerző: Ripost

Kaiser Ede édesapa lesz, kisfia fog születni, ám öröme nem lehet teljes, mert hosszú távú terveik ellenére a gyermek édesanyjával már nincs együtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kaiser Ede apa lesz

Kaiser már nem él együtt kisfia anyjával (Fotó: Bors / Bánkuti Sándor)

„Életem legnagyobb boldogsága, hogy gyermekem születik. Mindig nagyon szerettem volna édesapa lenni. Sajnos az anyukával már nem élünk együtt, de ez nem azt jelenti, hogy ne adnék meg mindent a picinek. Ettől kezdve csak az motivál, hogy anyagilag és lelkileg is elhalmozzam őt minden jóval. Nagyon remélem, hogy neki más élet jut, mint nekem, és soha nem téved a bűn útjára. Bár jelenleg külföldön dolgozom, de az anyuka minden vizsgálatról tájékoztat, és az ultrahangos képeket is elküldi„ – mesélte Kaiser a Blikknek. A férfit ártatlanul ítélték el életfogytiglanra a móri mészárlás miatt, majd évekkel később kiderült, hogy ártatlan. Amikor szabadult, a szerelem is rátalált.

„Gyönyörű kapcsolat volt, de ő sokkal fiatalabb, mint én, és a komoly korkülönbség miatt sajnos nem működtek a mindennapok. A gyerek azonban örökre összeköt minket, ezért mindketten úgy gondoljuk, hogy normális és kulturált kapcsolatot tartunk fent egymással” – árulta el Kaiser Ede.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?