INSIDER

Jótevő mentette meg az újpesti anyuka napját. Te megtetted volna ugyanezt?

Az asszony nem győzött hálálkodni.
  • Szerző: Ripost

Bár a járványhelyzet miatt sokan stresszesebbek, segítőkész emberek még mindig vannak. Erről ad tanúbizonyságot az az eset is, amikor a napokban egy újpesti boltban egy ott dolgozó segített egy anyukának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

„Az önkiszolgáló kasszánál vettem észre, hogy nincs nálam egy kanyi vas sem. Odajött a segítő hölgy, mert látta hogy gondban vagyok. Elmondtam neki, mi a baj. Gondolkodás nélkül elővette a privát bankkártyáját, megkérdezte, hogy behozom-e a pénzt, és már fizette is a bevásárlásomat. Nem győztem hálálkodni neki, és természetesen azonnal visszavittem neki az összeget„ – mesélt élményeiről az anyuka egy újpesti csoportban a 60 év körüli, kedves hölgyről. A helyiek egyből kommenteltek is a poszthoz, és megköszönték, hogy vannak még ilyen emberek.

„A hölgy egy igazi ritka kincs ,és a bizalma rendkívüli. Vannak még jó emberek! Szép gesztus volt tőle!” – írta egyikük, majd folytatta egy másik:

„Én akkor voltam ott vásárolni, és minden így történt. Önzetlen segítőkészsége páratlan az ott dolgozó hölgynek.„

„Ismerem, tudom kiről van szó. Valóban nagyon rendes ez a hölgy!”

„Nekem is volt hozzá szerencsém. Vásároltam, nem volt nálam annyi nálam, és ő kiegészítette. Példamutató és önzetlen csupaszív„ – fogalmazott egy másik kommentelő.

És ezeket olvastad már?