INSIDER

Jön Erdogan, mutatjuk, hol bénul meg a város

Korábban az orosz Vlagyimir Putyin miatt, most pedig a török elnök Recep Tayyip Erdogan látogatása miatt kell majd forgalomkorlátozásokra számítani a fővárosban.
  • Szerző: Ripost

A török elnök csütörtökön érkezik meg Magyarországra – írta az MTI. A forgalomkorlátozások főleg az Andrássy út-Lánchíd útvonalat és az ezt keresztező utcákat, valamint a Budai Vár környékét érintik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A BKK arra kéri a fővárosban közlekedőket, hogy ha tehetik, használják a kötöttpályás közösségi közlekedési vonalakat, főképp az M2-es, az M3-as és az M4-es metrót.

Fotó: gettyimages

Rövidebb időszakra korlátozzák a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környéki utakat is, ezért akinek a repülőgépe 10 és 12 óra között, illetve 19 és 21 óra között indul, annak érdemes lényegesen korábban elindulnia otthonról – tették hozzá.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint: csütörtök éjfélig sok helyen tilos parkolni, egyebek mellett a Mexikói úti parkoló felüljáró melletti útszakaszának mindkét oldalán, a Városligeti körút mindkét oldalán a Kós Károly sétánytól 50 méter hosszú szakaszon, a Hősök terén, az Andrássy úton és szervizútján, a Kodály körönd, az Oktogon és a Széchenyi István tér teljes területén, a Magyar Tudományos Akadémia előtti nagy parkolóban, a pesti és a budai alsó rakparton a Lánchíd körül, a Clark Ádám téren, a Dózsa György téren, valamint a Dísz téri parkolóban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?