INSIDER

Jogosítvány nélkül okozott halálos balesetet a szabadegyházi 16 éves fiatal

Kirepült utasa az autóból, és életét vesztette, három másik ember pedig könnyebb sérüléseket szenvedett a felelőtlen vezető miatt.
  • Szerző: Ripost

Csütörtökön éjjel egy vezetői engedéllyel nem rendelkező 16 éves fiatal éjjel egy útkanyarhoz érve nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a járműve sebességét és balesetet okozott Szabadegyháza külterületén.

Jogosítvány nélkül okozott halálos balesetet

Jogosítvány nélkül vezetett a 16 éves fiatal

A fiú által vezetett autó először átsodródott a szemközti forgalmi sávba, majd az úttest jobb oldalán levő jelzőtáblának csapódott, melynek következtében az oldalára billent és megpördült. Az ütközés következtében a járműben utazó négy fiatal közül egyik kirepült a gépkocsiból, melynek során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, hárman pedig könnyű sérülést szenvedtek.

A sofőr esetében felmerült a gyanú, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyaszthatott, aminek megerősítése további szakértői vizsgálatot igényel.

Ellene halált okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Gárdonyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?