INSIDER

Jászsági darabolós gyilkosság: döbbenetes, mi derült ki a tettesről

P. Szilvia megcsonkította áldozatát, majd megpróbálta elrejteni a holttestet, amire végül gyerekek találtak rá.
  • Szerző: Ripost

Gyakran váltogatta a partnereit, illetve prostituáltként is dolgozott a darabolós gyilkossággal gyanúsított P. Szilvia. A három hete letartóztatott nő elismerte: leszúrta barátját a férfi bécsi lakásában egy drogmámoros reggeli vita hevében.

Ezek után késsel és kalapáccsal levágta Achref K. fejét és végtagjait, majd azokat sósavval leöntötte és három bőröndbe csomagolva, telekocsival nővére jászladányi házához vitte. Ott élő édesanyja segítségével vitte ki a bezacskózott maradványokat a Jászalsószentgyörgy melletti öntözőcsatornához, ahol gyerekek találtak rá.

"Úgy tudtam meg, hogy Szilvi szakított Achreffel, hogy karácsonykor nem vele érkezett Jászladányba, hanem Botonddal, akivel aztán szintén szakított. Ezek után ment vissza Achrefhez Bécsbe" – magyarázta Katalin a Blikk szerint.

"A húgom rengeteg fiúval feküdt le. Évekkel ezelőtt prostituáltként is dolgozott Ausztriában, de nem Bécsben, hanem Grazban. Debrecenből ment ki oda. Úgy tudom, Grazban egy családi házban dolgozott, ami bordéllyá lett alakítva. Azt mondta, mindig whiskyt ittak, és idős embereket kellett kielégítenie. Nem volt sok kuncsaftja, alig keresett valamit, azt is elvették tőle. Még nekünk kellett pénzt küldeni, hogy haza tudjon jönni Debrecenbe. Úgy tudtam, azóta legtöbbször takarítónőként dolgozott, illetve egy cégnél mosószerekre tette fel a kupakokat. De hogy ebből mi volt igaz, azt nem tudom."

A két kisfiút nevelő édesanya úgy véli, húga felelőtlenül élt, hiába próbált neki segíteni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?