INSIDER

Járóbottal verte halálra a petőfiszállási férfit cimborája -fotók

Közös ivászat után brutálisan összeverte, majd magára hagyta barátját.
  • Szerző: Ripost

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a 67 éves férfit petőszállási otthonából. Egy óra elteltével arról tájékoztatták a rendőrséget, hogy a férfi életét vesztette.

A nyomozás során kiderült, hogy a szilveszteri ivászat során durvult el végzetesen a vita a két ismerős között. Az akkor 68 éves cimbora kézzel, majd egy fém járóbottal ütlegelte az erősen ittas, így ebből kifolyólag védekezésre képtelen állapotban lévő petőfiszállási férfit.

Fotó: Police

Időközben a bántalmazó telefonon felhívta egy szomszédját, akit magához invitált. Az akkor 47 éves férfi át is ment szomszédjához, és kérésére segített neki a fűtött lakásból az udvarra vonszolni a magatehetetlen sértettet, és életveszélyes állapotban magára hagyták -írja a Police.

A nyomozás során beszerzett igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint a 67 éves petőfiszállási férfinél traumás sokk következett be a bántalmazás miatt, ami a halálához vezetett.

Fotó: Police

A tavalyi üggyel kapcsolatban az áldozatát bántalmazó férfit kihallgatását követően őrizetbe vették, míg segítőtársa szabadlábon védekezhetett. A főkapitányság nyomozói a napokban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az idősebb gyanúsítottal szemben emberölés bűntette, míg fiatalabb társa ellen segítségnyújtás elmulasztása miatt javasolnak vádemelést.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?