INSIDER

Részegen lopott kocsit, az összes létező szabályt megszegte Ádám

Rosszkor csaptak le a rendőrök a 29 éves férfire.
  • Szerző: sk

Ez aztán a halmazati bűncselekmény. Részegen kocsit lopott, majd érvényes jogsi nélkül a kijárási tilalom alatt vezette azt ittasan egy 29 éves magyar férfi – írja a police.hu.

A helyi járőrök Tatán, a Vértesszőlősi úton figyeltek fel egy személygépkocsira 2021. május 8-án éjszaka, ami egy másikat vontatott. Megállították őket, és ellenőrizték a sofőrök és a járművek iratait is. Kiderült, hogy a vontatott gépkocsit vezető 29 éves férfi vezetési jogosultsága szüneteltetve van ittas járművezetés miatt, illetve az is, hogy az autóra körözést adott ki a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság, jármű önkényes elvétele miatt. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda ráadásul pozitív lett.

K. Ádámot jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók, az ittas járművezetés miatt pedig közigazgatási bírságot szabtak ki részére, valamint 6 büntetőpontot is kapott. A kijárási korlátozás megszegése miatt mindkét férfival szemben helyszíni bírságot szabtak ki az egyenruhások.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?