INSIDER

Itt csapott le újra a recskarém – a fiatal lány majdnem elájult

Az idős férfi több fiatal lányt is zaklatott már hasonló módszerekkel.
  • Szerző: Ripost

Újabb önjelölt „recskarém” félemlíti meg a fiatal lányokat a Nyugati pályaudvar környékén. A 70 év körüli idős férfit a csinos hölgyek látványa izgatja fel a kelleténél jobban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A történetet egy fiatal lány osztotta meg a Facebookon. Az idős úr először a pályaudvar környékén feltűnően megbámulta a hölgyet, majd ijesztően rávigyorgott, de ekkor még továbbment. A lány a Cegléd felé tartó vonatra szállt fel és meglepődve vette tudomásul, hogy a férfi beül mellé a kabinba. Ekkor még nem volt semmi probléma mert az úr feltűnően udvarias volt, ezért nem is tűnt annyira gyanúsnak.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Később azonban a nő érdekes dologra lett figyelmes. A férfi egyszer csak a nadrágján keresztül elkezdte kielégíteni magát. Ugyan mindezt megpróbálta feltűnés nélkül megtenni, a lányt mégis nagyon felkavarta a dolog. A „recskarém” miután elvégezte dolgát elégedetten leszállt a vonatról a következő megállóban, Zugló állomásnál.

A hozzászólókat mélységesen felháborította az eset, de ami a legmeglepőbb, hogy kiderült, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy a bácsinak ennyire „megtetszett valaki”, és sokan találkoztak már vele a környéken.

A kommentelők is sokszor látták már a „recskarémet”

„Barátnőmet 3x Westendnél ,2x Váciba a fashion streeten megtalálta már.(Ezek azok amikor én is ott voltam.) Pont tegnap este random a városba parkoltak le és beintegetett az autóba. Nem tudom ugyanaz-e , de már messziről látszik rajta hogy bolond,zavart,magas és enyhén hullámos sötétbarna hajú.”

„Én ráhívtam a zsarukat a Lehel térnél egyszer. Persze mire kiértek volna, inkább elrohant. Azóta is látom néha a Westendnél.”

„Mi is mindig, mindenhol (de tényleg bárhol felbukkan) összefutunk vele.”

Az idős férfi ezek szerint bárhol felbukkanhat, úgyhogy mindenki legyen óvatos, ha találkozik vele valahol!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?