INSIDER

Ingyen számítógépes programok a családnak – Innen tudod letölteni a digitális jólét alapcsomagot

Levelező programot, webböngészőt, zene- és médialejátszót, dokumentum szerkesztőt, táblázat- és naptárkezelőt, előadás-, valamint jegyzetkészítőt is biztosít az ingyenesen letölthető digitális jólét szoftver alapcsomag.
  • Szerző: Ripost

Már elérhető a digitális jólét alapcsomagot a szoftveralapcsomag.hu internetes oldalon, mely kulcsfontosságú, legális és ingyenes alkalmazásokat kínál számítógépekre. A csomagban levelező programot, webböngészőt, zene- és médialejátszót, dokumentum szerkesztőt, táblázat- és naptárkezelőt, előadás-, valamint jegyzetkészítőt is találni. A digitális jólét szoftver alapcsomag könnyen telepíthető és használható operációs rendszer és felhasználói szoftverek együttese, amely nyílt forráskódú megoldásokkal helyettesíti a drága operációs rendszereket és irodai programokat. Az alapcsomag böngésző, levelező és multimédia programokkal felszerelve teszi lehetővé a számítógépes munkavégzés, tanulás és szórakozás mellett a hivatali ügyek elektronikus intézését.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

A pakkba elsősorban magyar kis- és középvállalkozások által fejlesztett vagy testreszabott szoftverek kerültek be, s annak minden programja, a telepítést és a használatot segítő összes útmutatója, segédlete és oktatóanyaga magyar nyelvű.

Az idősebbek testreszabott, felhasználóbarát profilt kérhetnek, a gyermekeknek biztosított fiókokban pedig nem engedik betölteni a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által veszélyesnek minősített oldalakat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?