INSIDER

Ingyenes szerelem Újpesten: Maszk sem kell hozzá

Ilyen is van: ingyen mozizhatnak Budapesten az emberek! Az esemény nem csak, hogy nem kerül pénzbe, de maszk és védettségi igazolvány nélkül is látogatható! Így szinte bárki számára elérhetőek a vetítések.
  • Szerző: Ripost

Nem kell jóban lenni a jegykezelővel, ha szeretnének ingyen moziba menni. Budapesten, a IV. kerületben, az Újpesti Kulturális Központ szervezésében ugyanis keddenként eredeti nyelvű romantikus filmeket vetítenek magyar felirattal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ahogy a Wet Wet Wet slágere mondja, Love is All Around, azaz A szerelem körülvesz, s az intézmény soron következő filmklubjai során arra tesz kísérletet, hogy bebizonyítsa: ez valóban így is van. „Az alkotások főszereplői a világ különböző tájain, különböző élethelyzetekben próbálják megtalálni a boldogságukat, olykor némi csetlés-botlással vagy éppen szívbemarkoló családi drámák közepette. A hét film mindegyike sajátos látásmóddal ábrázolja ezt az érzelmi hullámvasutat, céljuk azonban közös: elérni, hogy a vetítések végére a néző valóban úgy érezze: Csak szerelem kell!” – írja az Újpesti Kulturális Központ oldala a rendezvényéről azoknak, akik szeretnének ingyen moziba menni.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay.com)

A szerelmes filmes esték elnevezésű eseménysorozat augusztus 31-ig tart, és védettségi igazolvány, illetve maszk nélkül is ingyenesen látogatható. A szerelmes filmes estéken olyan romantikus filmeket tekinthet meg a közönség, mint a dán Egy szó mint száz: szerelem!, az indiai-francia Tű, cérna, szerelem, a francia-belga Szerelem tesztelve, melyek kivétel nélkül magas értékelést kaptak a port.hu-n. Az ingyenes moziknak az újpesti Ifjúsági Ház és a IV. kerületi Lóverseny tér ad otthont. A keddi vetítések pontos menetrendjét és kezdési időpontját itt találod.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?