INSIDER

Indul az utolsó roham, így még célba érhet a karácsonyi ajándékod

Minden jel arra mutat, hogy idén elmarad a nagy karácsonyi csomagkáosz! A szerdán feladott csomagok még biztosan megérkeznek az ünnep előtt.
  • Szerző: Ripost

A Magyar Posta szerint a szerdán feladott csomagok még biztosan odaérnek az ünnepig, valamint sok futárszolgálat is holnap fogad utoljára karácsonyig szóló megrendelést. Szóval, ha mi küldünk valakinek ajándékot, holnap mindenképpen adjuk azt fel, ha pedig mi rendelünk, jól nézzük meg a kiszállítási határidőt!

A szerdán feladott belföldi csomagok holnapig, de legkésőbb péntekig biztosan célba érnek

– közölte a %%-tal a Magyar Posta. Lapunkat arról is tájékoztatták, hogy nincs különbség, ha valaki délelőtt vagy délután adja fel csomagját, ugyanis azt még biztosan kiszállítják péntekig. Az viszont fontos, hogy elkerüljük a váratlan helyzeteket, ezért inkább a 24 órában működő Posta Pontokra, illetve a reggel 10-től este 8-ig nyitva tartó Ünnepi Csomagpontokra érdemes kérni a szállítmányokat.

A futárcégek és a webáruházak arról beszélnek, hogy az idei karácsonyi szezon kiugró volt az elmúlt évekhez képest. Hogy miért, azt a szerdai %% napilapból megtudhatod, ahogy azt is, hogy mely futárcégek a kivételek: ha nagy bajban vagy, valahol még szenteste napján is adhatsz le csomagmegrendelést!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?