INSIDER

Ilyet még nem láttál, elképesztő állatvonulós magyar videók hasítanak a neten

Mivel szinte minden autósnak van mobiltelefonja, egyre gyakrabban kerülnek fel a netre olyan látványos videók, amelyeken hatalmas állatcsordák vonulnak át az úton. Hihetetlen képsorok, egészen különleges élményben lehetett része honfitársainknak.
címkék:
  • Szerző: N.E.

Most arról keringenek a neten a felvételek, hogy nem mindennapi látványban lehetett része, aki Fülöpszállásnál járt csütörtökön! Hatalmas bivalycsorda állta el az autósok útját, mintegy 120 bivaly trappolt keresztül az 52-es főúton. A rendőrök le is állították a forgalmat egy időre.

"Nyári legelőterületükről hajtottuk be az állatokat a téli szállásukra, ahol a zártabb körülmények között az esedékes orvosi vizsgálatokat is el lehet végezni rajtuk" – közölte a Kiskunsági Nemzeti Park.

Korábban Udvarnál szarvasok százai rohantak át az úttesten, több percre fel is tartották a forgalmat.

A különleges látványról videó is készült, az autós, aki felvette, ezt kiabálta:

Azt a mindenit, ilyet se láttam még!

 

Az eset után pár héttel Majsnál vonult át egy nagy szarvascsorda a dombtetőn.

Õsszel Erdélyben, a Transzfogarasi hágónál rengeteg birka és kecske akadályozta a túrázni vágyó fiatalokat, akik a Vidraru-tóhoz igyekeztek volna.

"Ahogy tudtam, gépet ragadtam, az autóból kilógva is készítettem képeket" – mondta korábban a %%-nak Pordán Dávid, aki szerint 40 percbe telt, mire elhaladtak előttük a birkák. Alig egy méter volt köztük és a kocsi között, de szerencsére nem történt baleset.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?