INSIDER

Ilyen tolvajokat se láttunk még, táncolva zsebelték ki az áldozatot - videó

Az iroda kamerája rögzítette az egész cselekményt. A debreceni nyomozók nem hittek a szemüknek, amikor átvizsgálták a felvételeket.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A debreceni nyomozók letartóztatták a táncoslábú tolvajokat. Korábban egy férfi tett bejelentést arról, hogy november 26-án ellopták a mobiltelefonját  Debrecenben, a Bocskai téren található egyik irodából.

A debreceni nyomozók adatgyűjtés közben az iroda kamerájának felvételét is ellenőrizték, amin jól kivehető a két tolvaj. Ám az is, hogy nem hagyományos módszerrel loptak...

A police.hu szerint a  23 éves L. István és a 45 éves B. Levente november 25-én 10 óra körül ment be az  épületbe, ahol szólt a zene. A felvételen tisztán látszik, hogy az egyik elkövető, úgy próbálja elterelni az emberek figyelmét, amíg társa intézkedik, hogy táncra perdült...Miközben ő szórakoztatta az embereket, társa bement az irodába és ellopta a mobilt, majd gyorsan kereket oldottak.

Mindketten beismerő vallomást tettek. A rendőrök a gyanúsítottaknál megtalálták a sértett készülékét, amelyet visszaadtak neki.
A két hosszúpályi lakossal szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja a nyomozást.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?