INSIDER

Ilyen izgalmas műsorokkal várja nézőit ősszel a Duna TV

Nem csak szórakoztató-, kulturális-, nemzetiségi- és vallási mûsorok, hanem igazi retró filmek és sorozatok is várják a nézőket szeptembertől a Duna Televízió mûsorán. Többek közt olyan sorozatok is visszatérnek, amik már évek óta nem voltak képernyőn.
  • Szerző: Ripost

A Duna Televízió ősszel is izgalmas műsorokkal jelentkezik. A már jól megszokott Híradó, nemzetiségi műsorok és a népszerű Ridikül mellett számos új műsorszámot is láthatunk.

A Családbarátban két új műsorvezető és felfrissült díszlet várja a nézőket. A már jól ismert Novodomszky Évához és Somogyi Diához szeptembertől két új műsorvezető csatlakozik: Éva oldalán Kolozsi Kiliánt láthatjuk, Dia mellett pedig Csalami Csabát ismerhetik meg a nézők.

Olyan retró műsorokkal is találkozhatnak a közmédia nézői, mint a Charly -majom a családban, a Zorro, a Rex felügyelő vagy a Hegyi doktor.

Hétfő esténként egyébként a krimiké a főszerep: a Kékfény után a Hawaii Five-O, majd a Rejtélyek asszonya kerül a képernyőre.

Keddenként visszatér a közkedvelt Önök kérték, utána jelentkezik a Velvet Divatház, majd a Cédrusliget 3. évada.

Szerdánként a Skandináv lottó sorsolása alatt szoríthatnak a nézők a szerencseszámokért, ami után a Zsaruvért és a No limit című francia akciófilm-sorozatot nézhetik meg.

Humorestként fognak szolgálni a csütörtökök, amikor például a BagiNacsaShow legjobb pillanataiból szemezgethetnek a nézők, de Fábry új évadát is megtekinthetik még ugyanezen az estén.

Péntekenként magyar, illetve külföldi filmek várják a tévék elé a filmrajongókat.

Hétvégenként ún. "kalauzoló" műsorok, kulturális, vallási - és hírműsorok is a terítéken lesznek.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?