INSIDER

Így végezték ki az építési vállalkozót a budapesti pláza mellett

A 49 éves férfi holttestét egy kutyasétáltató találta meg a Pólus Center mögött, elszámolási vita miatt halhatott meg...
  • Szerző: Ripost

Az áldozat egy sikeres építési vállalkozó volt, és nem kizárt, hogy pénz ígéretével csalta a gyilkosa a Szilas-patak mellett húzódó fás-bokros részre - írja a Blikk.

"Évek óta mindig itt futok, soha semmi ijesztő vagy félelmet keltő dolog nem történt eddig, azt hittem, ez egy békés környék. Most is futni készültem, amikor megláttam a vagy féltucat rendőrautót, mögöttük pedig a rengeteg fehér ruhás embert. Odafutottam, de nem engedtek át, azt mondták, menjek innen, mert helyszínelnek. Amikor oldalra pillantottam, észrevettem egy nőt, aki nagyon zokogott" – árulta el egy középkorú férfi.

A kordonnal körbezárt területen több eldobott, véres papír zsebkendő is hevert a földön, nem messze pedig egy Audi állt. Ebből arra következtetnek, hogy az építési vállalkozó autóval érkezett hajnalban a helyszínre, majd, miután késsel rátámadtak, megpróbált elmenekülni, közben pedig a zsebkendőkkel csillapítani a vérzést. Holttestét reggel hat és hét óra között egy arra járó találta meg.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?