INSIDER

Így rabolták ki a pécsi dohányboltot-videóval

Egy férfi egy gáz- és riasztófegyverrel a kezében követelte a bevételt az egyik pécsi dohányboltban, majd miután megkapta a pénzt, elmenekült.
  • Szerző: Ripost

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2019. augusztus 8-án 4 óra körül arról, hogy Pécsett, a Kertvárosban kiraboltak egy dohányboltot. Egy ismeretlen férfi az arcát egy kendővel eltakarva bement a dohányboltba, ahol egy gáz- és riasztófegyverrel a kezében a bevételt követelte az eladótól. Miután a nő átadta neki a pénzt, elmenekült.

 

 Egy ismeretlen férfi az arcát egy kendővel eltakarva bement a dohányboltba, ahol egy gáz- és riasztófegyverrel a kezében a bevételt követelte az eladótól. Miután a nő átadta neki a pénzt, elmenekült.

A rendőrök perceken belül a helyszínre érkeztek,beazonosították, és a bejelentéstől számított két órán belül a barátja lakásán elfogták a rablással gyanúsítható 21 éves pécsi férfit.

A lakásban megtartott kutatás alkalmával a nyomozók megtalálták és lefoglalták az ellopott pénzt, továbbá a bűncselekmény elkövetéséhez használt ruházatot, valamint a gáz- és riasztófegyvert is.

A férfit őrizetbe vették, ellene fegyveresen elkövetett rablás miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, és kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?