INSIDER

Így öltözz a hétvégi programokra, ha jót akarsz!

Zömében napos, időnként felhős idő várható szombaton. Bár eső nem várható, szeles idő ígérkezik, így a vastagabb pulcsi fölé széldzseki is ajánlott.
  • Szerző: Ripost

Az érkező hidegfront alaposan megváltoztatta az eddigi kellemes időjárást. A csütörtöki szélrohamok után péntekre megnyugodott az időjárás, de jóval hűvösebb lett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vajon hétvégén, az 1956-os forradalom ünnepén milyen lesz az idő?

Nos, a koponyeg.hu előrejelzései szerint a hétvégén változóan felhős és napos idő váltakozik majd. A reggeli órákban még nagyon hideg lesz, ezekben az órákban mindössze 2-3 fok várható. Napközben is csak 12-13 fok lesz a maximum, de a megerősödő szél miatt ezt hűvösebbnek érezzük. Így azok, akik több órát töltenek majd el a szabadban, érdemes vastag pulcsit és széldzsekit is felvenniük, vagy akár kabátot is.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Az előrejelzések szerint az egyetlen jó hír, hogy eső nem várható.

A távolabbi kilátások sem túl biztatóak, hiszen az elkövetkezendő napok időjárásának mélypontja, legalábbis a hőmérséklet tekintetében október 26. lesz, amikor a napi maximumhőmérséklet nem emelkedik majd 10 fok fölé. Ezt követően november első napjaiig 14-15 fok várható, ám a jövő hétvégétől több napig tartó eső várható.

Már most sokan kíváncsiak arra, hogy milyen lesz az idei novemberi időjárás. Nos, az AccuWeather portál szerint a hónap első felében nagyjából 12-14 fokos napi maximumokkal számolhatunk, ám 14-én és 15-én mindössze 6-7 fok lesz csupán. Ezt követően egészen november 25-ig nem csökken 10 fok alá a csúcshőmérséklet, ám ezt követően a hónap végéig már csupán 4-5 fokos maximumokkal számolhatunk.

Decemberben ugyanakkor az előrejelzés szerint egyetlen olyan nap sem lesz, amikor napközben is fagypont alá csökkenne a hőmérséklet.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?