INSIDER

Így még nem láttuk az operatív törzs rendőr ezredesét!

Ritkán mosolyog és szinte soha nem visel civil ruhát Lakatos Tibor rendőr ezredes. Vajon most miért láthatjuk mégis így?
  • Szerző: Ripost

Az egész ország jólismeri a képernyőről Lakatos Tbor rendőr ezredest, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőjét, aki mindig összeszedetten és határozottan beszél az operatív törzs sajtótájékoztatóin. Annál kevesebbet tudunk civil életéről. Most azonban nem várt helyen bukkantunk civil ruhás fotójára: Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár tette ki közös képüket, amin az ezredes civilt visel és mosolyog.

Lakatos Tibor 1996 óta áll a rendőrség hivatalos szolgálatában, magas szakmai felkészültséggel rendelkezik és fegyelmezett vezetőnek tartják. 2013 január elsejétől lett az ORFK Rendészeti Főigazgatóságának főosztályvezetője. Fertőszentmikósról származik és korábban a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatójaként nagy szerepe volt a schengeni csatlakozásunkat követő határ menti együttműködés koordinálásában is.

A információi szerint számos végzettsége mellé az ezredes egy újabb diplomát gyűjtött be, államvizsgája tiszteletére öltözött civilbe, így fogadta Kovács Zoltán gratulációját is.

A képet itt nézheted meg.

És ezeket olvastad már?