INSIDER

Így lesz idén garantáltan fehér a karácsony

Ha úgy alakul, hogy az ünnepi időszakban nem hull a hó, a technika segít.

Lassan átalakulhat a „Ritka, mint a fehér holló” mondás „Ritka, mint a fehér karácsony”-ra. Hiába szép és képeslapra való az ünnepi havazás, az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint legutóbb 2002-ben borította szenteste hótakaró az országot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szerencsére a nagy képernyős okostévék terjedésének és a You Tube-ra felkerülő, kreatív látványguruk által megalkotott, élethű ünnepi házbelsők látványát kínáló videóknak köszönhetően a saját otthonunk is egy szempillantás alatt karácsonyi hangulatúvá varázsolható.

A a legszebb ünnepi hangulatú, több órás, otthonbelsőket bemutató videókból szemezgetett. Ha tetszik valamelyik, az okostévéden a YouTube-on keress rá a nevére, és máris ünnepi hangulat lehet az otthonodban!

 

Ropog a tűz, nagy pelyhekben hull a hó

Meleg fények, drapp és barna színekben játszó belső, melyeket a pattogó kandalló tüze tesz teljessé, miközben odakint látványosan havazik.

 

A karácsonyfával sem kell bajlódni

Akad olyan videó, ahol a meleg tűz látványa és a romantikus hóesés mellé még fényfüzérrel feldíszített karácsonyfát is kapunk.

 

Mintha ágyból nézve élvezné az ember a karácsonyt!

Faház és hóesés odakint, bent hangulatosan ropog a tűz, miközben a meghitt fények és a kényelmes fekhelyek látványa segít abban, hogy lelassuljunk és letegyük a gondokat.

 

Modern környezet, havas hegycsúcsok

A finom, havas háttér és a modern ingatlanbelsőhöz tartozó tűz látványát ügyesen kiegészíti a nagy képernyős tévén futó, téli tájakat bemutató program.

 

Elszáguld szánján a mikulás

Teljes ünnepi pompa, a gyerekek örömére pedig odakint még a Mikulás is elsuhan a szánján.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?