INSIDER

Megrendítő részletek: így fogják eltemetni itthon az Olaszországban meggyilkolt kétéves Alexet

Nagy port kavart Katalin ügye, aki meggyilkolta kétéves kisfiát. A kisfiút azért szúrta halálra az anyja, mert a bíróság az apjánál akarta elhelyezni a kicsit.
  • Szerző: Ripost

Ahogy lapunk már korábban is írta, Juhász Norbert keresi a választ a kérdésre, hogy lehet képes egy anya a saját kisfiát halálra késelni. Egyelőre nem talál magyarázatot volt élettársa rémes tettére, de abban biztos: bármilyen lelki nehézség is gyötörte a nőt, a gyerekgyilkosságra nincs bocsánat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Alexszel Katalin, a kisfiú édesanyja végzett.
Fotó: Bors

„Szerencsére vannak szüleim, ők tartják bennem a lelket. Ha nem számíthatnék rájuk, nem is tudom, mi lenne velem. Egymást vigasztaljuk” – magyarázta a férfi.

„Már gondolkodnom kell azon, hogyan búcsúztassuk Alexet. Lehet, hogy Olaszországban elhamvasztjuk és hazahozatjuk az urnáját, de nagyon sok a támogatóm a bajban, ezért az sem kizárt, hogy lesz annyi pénz, hogy egy fehér koporsóban szállíttassuk Magyarországra, hogy úgy helyezhessük végső nyugalomra. Az biztos, hogy a temetésen már csak a legszűkebb családot és az igazán közeli barátokat szeretném látni” – mondta Norbert a Borsnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?