INSIDER

Így érték tetten a motorral érkező unokázós futárt – fotók

A Budapesti Rendőr-főkapitányság unokázós nyomozócsoportja és a Zseblopási Alosztály nyomozói elfogtak egy 35 éves férfit, aki négy alkalommal vett át pénzt átvert idősektől.
  • Szerző: Ripost

Négy alkalommal időseket hívott fel O. István ismeretlen társa, méghozzá azzal a történettel, hogy unokájukat megverték, bezárták és akkor engedik el, ha kifize​tik a kért pénzt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

Ezután mind a négy idős a megtakarított pénzét átadta annak a férfinek, aki a pénzért motorral érkezett. Az idős nő, akit először felhívtak, kétmillió forintot, a második pedig körülbelül négy és félmillió forintot adott át a férfinak. Harmadszorra egy idős férfi adott át 800 ezer forintot a csalónak. A negyedik alkalommal július 25-én a motoros csalót, amikor egy idős asszony több mint két és félmillió forintot akart neki átadni, a budapesti rendőrök tetten érték.

Fotó: police.hu

A 35 éves O. Istvánt a nyomozók Budapest X. kerületében a Sütöde utcánál elfogták, majd előállították és gyanúsítottként kihallgatták, végül őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A nyomozók az unokázós futár motorját lefoglalták.

Fotó: police.hu

Az idős asszonynak, akit július 25-én akartak átverni, a pénzt a rendőrök visszaadták – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?