INSIDER

Így éltek vissza a vak apuka és kislánya képeivel

Többször is engedély nélkül használták lájkvadász oldalak a vakon élő Demeter Viktor és tündéri kislánya, Kitti fotóit, furcsa történeteket kreálva hozzájuk. A 32 éves újpesti apuka megelégelte, hogy hazugságok jelennek meg róluk a különböző portálokon, így a Riposthoz fordult segítségért. Tisztázni szeretné a félreértéseket.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Hiába a hatásvadász cikkek, a vak apuka és kislánya felhőtlen boldogságban él egy újpesti lakásban. Panaszra semmi okuk, a fiatal férfi mindent megold, hogy a 4 éves Kitti semmiben se szenvedjen hiányt. Demeter Viktor és egykori felesége két és fél éve váltak el, a férfi azóta egyedül neveli a kislányt. Ám olyan írások jelentek meg róluk, amelyek joggal verték ki nála a biztosítékot! Legutóbb arról adott hírt az egyik portál, hogy

 

Viktort és lányát egy veszekedés után kitette a főbérlő az újpesti lakásukból, ezért sürgős segítségre, illetve lakhatásra van szükségük. A kamucikkhez a képeiket is felhasználták, természetesen a férfi engedélye nélkül.

 

A „hír” futótűzként terjedt a közösségi oldalon.

Az újpesti önkormányzattól béreljük a lakást, elég nehéz lett volna összeveszni velük! Az egyik ismerősömhöz is eljutott a félrevezető cikk, s egyből felajánlotta, hogy kifizeti ezt a hónapot, nehogy kirakjanak minket! – meséli a vak apuka a szürreális történetet a %%-nak.

 

Kiállt mellettük a polgármester

Az álhírek még az újpesti polgármesterhez is eljutottak, aki azonnal reagált rájuk a közösségi oldalán.

”Viktor lakhatása egyetlen pillanatig sincs, és nem is lesz veszélyben. Sőt, büszke vagyok rá, hogy egy ilyen kiváló ember a mi közösségünkhöz, az újpestiek családjához tartozik”

 

– írta a Facebookon Wintermantel Zsolt.

Korábban is jelentek meg hazugságok, illetve furcsa kezdeményezések is indultak az apa és lánya kapcsán. – Volt, hogy küldtek Kittinek vagy ötven szülinapi képeslapot novemberben, pedig ő februárban született – példálózik fejcsóválva a masszőrként dolgozó apuka.

Hogy miként viszonyul a vakságághoz az édesapa, hogyan telnek a napjaik és igazából miként segíthet rajtuk az, aki akar? Kiderül a hétfői %% napilapból. Keresd az újságárusoknál!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?