INSIDER

Így bánt el a kegyetlen autós az idős bácsival

Kemény fájdalmai voltak annak a 82 éves férfinak, akit egy kegyetlen autós egy ütéssel leterített Egerben egy borozó előtt, majd rögtön elhajtott a helyszínről. A sofőr azért bántotta az idős bácsit, mert az figyelmeztette, hogy szerinte rossz helyre parkolt. A férfit mûteni kellett, de már jobban van.
  • Szerző: N.E.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az egri rendőrök súlyos testi sértés gyanúja miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen, és szemtanúkat is keresnek a megvert idős ügyében. Munkájukat nehezíti, hogy a múlt heti csütörtöki esetről nem készült kamerafelvétel, ráadásul a sértett meg sem tudta figyelni az elkövetőt, sem az autót.

Az elkövető hirtelen kiugrott a kocsiból, állon vágta, majd azonnal elhajtott a helyszínről. Egy ütéssel leterítette

– idézte fel lapunknak a bácsi egy közeli rokona.

Az idős férfinak széthasadt az álla, eltört a lába, valamint – mivel falnak vágódott – zúzódások keletkeztek a karjain. Kórházba vitték, ahol csütörtöktől hétfőig magatehetetlenül feküdt. Hétfőn megműtötték, azóta már jobban van, lábadozik. A lábát lemezelni és csavarozni is kellett.

"Nem nagyon kérdezgetjük a történtekről, mert megviselte az eset" – mondta a rokon, aki családjával napi rendszerességgel látogatja az időst. Még kérdés, hogy mikor engedik ki.

"Még nem tudjuk, hogy fog felmenni a lakásába, ami egy társasház harmadik emeletén van. Már eleve csípőprotézise volt" – folytatta. A bácsi egyedül él, gyermekei és unokái sincsenek. A férfi azt is elmondta, hogy a bácsit mindig is zavarták, ha az autók rossz helyen parkoltak és eddig nem is esett baja, ha valakit figyelmeztetett.

Ha egy ember így elver egy magatehetetlen, idős, ráadásul beteg embert, félelmetes, mennyi negatív dologra lehet képes

– mondta az aggódó férfi, akinek családjával együtt az a legfontosabb, hogy szemtanúkat találjanak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?