INSIDER

Igazán stílusos: megható módon búcsúzik Magyarországtól a brit nagykövet

Iain Lindsay nagykövetet az Igazából szerelem című film egyik híres jelenete ihlette meg.
  • Szerző: Ripost

Még több mint hét hónapig lesz Budapesten, de már most megható képekkel üzen a magyaroknak a távozó brit nagykövet. A londoni külügyminisztérium ugyanis bejelentette, új nagykövetet neveznek ki Budapestre, mert Iain Lindsay megbízatása lejár szeptemberben és visszavonul a diplomáciai szolgálattól.

A nagykövet saját Instagram-oldalára posztolt, méghozzá az Igazából szerelem című film ikonikus jelenetét idézve, Valentin-nap alkalmából táblákon üzenve a magyaroknak, mennyire szereti az országunkat, és szívesen maradna itt örökre.

Elhagyom Magyarországot. 🇭🇺❤️ Még nem most, hanem csak ősz elején, mivel lejár a megbízatásom, viszont már most szeretném Nektek bemutatni az utódomat, aki kiválóan beszél magyarul és már számos országban képviselte az Egyesült Királyságot. 👌🏻🇭🇺🇬🇧Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy ki ő, látogassatok el a UKinHUngary Facebook oldalunkra. I’m leaving Hungary. Not right now, only at the end of Summer, but I would like to introduce my successor. He speaks exquisite Hungarian, and represented the UK in many different countries before. 👌🏻🇭🇺🇬🇧If you would like to know more about my successor, visit our Facebook page, @UKandHungary. . . . . . . . #hungary #ikozosseg #magyarinsta #ikozosseghungary #instahun #igershungary #magyarig #ig_hungary #budapest #picoftheday #mindekozben #budapest #budapesthungary #hellohungary #loveactually #hungary_budapest #explorehungary #beautifulhungary #ilovehungary #lovehungary

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?