INSIDER

Tavaszias napok jönnek, de reggelente kell majd a télikabát

A hajnalok még mínuszokkal fognak indítani, de szép, tavaszias idő lesz délutánonként.
  • Szerző: Ripost

Vasárnap is sok napsütésre számíthatunk, melyet csak átmenetileg zavarhatnak meg a felhőátvonulások. Csapadék nem várható. Az északi északkeleti szél sokat veszít erejéből, de még előfordulhatnak élénk lökések. A hajnali -5 és +3 fok után délután 7 és 12 fok között alakul a hőmérséklet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

Hétfőn derült lesz a reggel, néhol pára, ködfoltok alakulhatnak ki. Délutánra megnövekszik a felhőzet, de számottevő csapadék nem várható. Többfelé élénk, az Alpokalján és északkeleten erős lehet az északi-északkeleti szél. Hajnalban -4, +2, délutáni órákban 7-12 fokot mérhetünk – írja az Időkép.

Kedden és szerdán derült, napos időre készülhetünk. Reggelente helyenként pára, köd képződhet, ami a délelőtti órákban mindenhol fel fog oszlani. A nyugatira, délnyugatira forduló szél gyenge, mérsékelt lesz. Kedden nyugaton lehetnek élénk lökések. A hajnalok gyenge fagyot hoznak, délutánonként pedig 9-15 fok valószínű.

Csütörtök reggelre már több helyen párássá, ködössé válhat a levegő, napközben azonban derült, napos idő ígérkezik. A délnyugati szél a Tiszántúlon és északkeleten megélénkül. Délután 10-16 fokra van kilátás.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?