INSIDER

„Hülye úr, tán nem tud olvasni?” – így kötött bele egy bácsiba a biztonsági őr egy pesti boltban

Az eset kis híján tettlegességig fajult.
  • Szerző: Ripost

Megdöbbentő jelenetek zajlottak le egy budapesti élelmiszerboltban egy Facebook-bejegyzés szerint.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A posztoló arról számolt be, hogy egy Kispesten található élelmiszerboltban szemtanúja volt, ahogy egy idős férfit inzultált, sőt egyenesen zaklatott a biztonsági őr.

Illusztráció (Fotó: Pixabay)

A bejegyzés szerint minden úgy kezdődött, hogy a bácsi egy zacskót szeretett volna kérni az őrtől, aki ezen úgy feldühödött, hogy rárivalt: „Hülye úr, tán nem tud olvasni? Mi van a hátamra írva?”

Ezek után a bácsi arrébb ment, így egy időre lecsillapodtak a kedélyek. Nem sokkal később azonban a biztonsági őr visszament az idős férfihoz, majd fenyegetni, sőt inzultálni kezdte, olyan szinten, hogy az eset majdnem tettlegességig fajult.

Az őr állítólag azt mondta a bácsinak, hogy menjenek ki az utcára és akkor jól összeveri. Ekkor lépett közbe a posztoló, aki illedelmesen megkérte az őrt, hagyja békén az idős urat. Erre a férfi őt is fenyegetni kezdte, agresszív mozdulatokat tett felé, valamint meginvitálta egy utcai bunyóra.

Illusztráció (Fotó: Pixabay)

A legérdekesebb az egészben, hogy állítólag a bolt üzletvezetője végignézte az eseményeket, de végig tagadta, hogy a biztonsági őr bárkire is sértő megjegyzést tett volna.

A megkérdezte az érintett élelmiszerlánc illetékeseit az állítólagos esetről, de eddig még nem érkezett válasz tőlük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?