INSIDER

Horror Pásztón: zsebkéssel darabolhatta fel újszülöttjét Mónika

Leírhatatlan borzalmakkal vádolják a családanyát: megölte újszülöttjét, majd testét feldarabolta, és a patakba dobta.
  • Szerző: Ripost

H. Mónika a vád szerint titkolta terhességét, így amikor 2018 év első napján észlelte, hogy megindult a szülés, egy patak hídja alá menekült, ahol világra hozta gyermekét, akit megpróbált megfojtani. A gyerek azonban kicsúszott a kezei közül, és a patak partjára esett. A csecsemő felsírt, az anya ekkor pulóverébe bugyolálta a gyereket és a ruhája alá rejtette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Itt élt a család (Fotó: Ripost)

Mivel el akarta titkolni a gyerek létezését, később visszament a patakpartra: az újszülött fejére legalább négyszer lesújtott, nyakát megszorította, majd a vád szerint a nála lévő zsebkéssel feldarabolta. A csonkolt testrészeket, a zsebkést egy szatyorba tette, majd a testrészeket a vízbe szórta.

Az anya korábban azt állította, bár bűnös, nem gyilkolta meg gyermekét. Elmondása szerint azért rejtegette a babát, mivel párja, János életveszélyesen megfenyegette, mert nem akart több gyereket. Mint mondta, sokkos állapotban volt, kicsúszott a kezei közül a baba, ráesett egy kőre, és azt hitte, meghalt.

A gyilkos anya ügyét bizonyítási eljárás folytatásával október 22-én, csütörtökön 13 órakor tárgyalják a Balassagyarmati Törvényszéken – írja a Bors.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A klasszikus linzer titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?