INSIDER

Horror a Kapás utcában: Durva, mi derült ki a gyilkos Krisztináról

Az asszony már a rémtettét megelőző időszakban is többször bántalmazta párját.
  • Szerző: ripost

A szörnyű gyilkosság előtti napokban már forrhatott az indulat Krisztinában, legalábbis erről tanúskodnak a nő bejegyzései a Facebookon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Valamit korrektül lezárni, és pontot tenni a végére mindig kényelmetlen, macerás, és konfliktusokkal tarkított dolog. A szakításnak nincs illemtana” – ezt a szö­veget tette közzé a közösségi oldalán vasárnap délután az a nő, aki egy nappal később brutális kegyetlenséggel gyilkolta meg az élettársát. Mint megírtuk, H. Krisztina egy baltával és egy késsel vetett véget a kapcsolatának a II. kerületi Kapás utcában lévő második emeleti lakásban.

A Kapás utcában hétfő éjjel sokáig helyszíneltek a rendőrök
Fotó: MTI

„Rengeteget vitáztak, Krisztina borzasztóan féltékeny volt, pedig Attila erre soha nem adott okot. Korábban többször is előfordult, hogy bántalmazta Attilát, aki emiatt még kórházi ellátásra is szorult. Attila a gyilkosság előtt két nappal mindezeket megelégelte, s a folyamatos féltékenykedés és az agresszív viselkedés miatt elköltözött tőle. Féltette az életét, de sajnos korábban nem tett feljelentést Krisztina ellen. Aztán hétfő este Krisztina könyörgésére ismét találkoztak” – mondta a Borsnak a tragikus sorsú család egyik közeli ismerőse.

A színházakban dolgozó férfi és a kozmetikus nő bő három éve alkottak egy párt. A lap információi szerint velük élt Krisztina előző kapcsolatából született kiskorú lánya is, aki a tragédia idején éppen az édesapjánál tartóz­kodott.

„Az elejétől fogva könyörögtünk Attilának, hogy ne foglalkozzon ezzel a nővel, de ő jámbor lélek volt, s azt gondolta, hogy majd ő meg tudja változtatni. Krisztinával szemben ő birkatürelmű, jó humorú és kedves volt. Egy ujjal sem nyúlt hozzá soha, Krisztina viszont mindig provokálta” – magyarázta az ismerős.

A Bors értesülései szerint a nőt azóta ki tudták hallgatni a rendőrök, akiknek elismerte a gyilkosságot. A letartóztatásáról ma fog dönteni a bíróság.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?