INSIDER

Horror a Burger Kingben – a nagymama szeme láttára akarták elrabolni az unokáit

Halálra rémült a nagymama azon, ami az unokáival történt a gyorsétteremben.
  • Szerző: Ripost

Egy középkorú angol pár a nagyszülők szeme láttára próbálta elrabolni két unokájukat a Burger Kingből. Az elképesztő eset fényes nappal történt az angliai Sheffield városában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hat – és kilencéves fiúgyerekek anyukája teljes sokkban mesélte el a történetet. „A gyerekek elmentek a nagyszülőkkel a Burger Kingbe és anyám egyszer csak felhívott, hogy elkarták rabolni a gyerekeimet. Nem akartam hinni a fülemnek”

A nagyszülők épp rendeltek a pultnál, amikor az asztaloknál ülő gyerekekhez hirtelen odalépett egy középkorú pár és elkezdtek velük beszélgetni. Ezek után arról elkezdték győzködni őket, hogy menjenek el velük az étteremből, amikor a nagyszülők épp nem figyelnek. Szerencsére a fiúk okosabbak voltak annál, hogy belemenjenek egy ilyen dologba, de mégis nagy veszély leselkedett rájuk. A nagymama szerencsére észrevette, hogy mi történik és gyorsan az asztalhoz lépett, a pár pedig ennek hatására gyorsan elmenekült a Burger Kingből.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

„Szabályosan reszkettem amikor anyám elmesélte a történteket. Később megnéztük az étterem kamerafelvételeit és láttam, hogy nézett ki a pár, amelyik elakarta rabolni a gyerekeimet, sírtam, hogy ilyen megtörténhetett. Ezek után kétszer meggondolom, hogy elviszem-e a fiaimat a Burger Kingbe. Még egyszer ilyen veszélynek nem teszem ki őket, az biztos„ – mondta a neve elhallgatását kérő anya.

A megdöbbentő esetről a DailyStar számolt be.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A zserbó, amivel a nagyit is lepipálod
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?