INSIDER

Hoppá, 441 színművészetis hallgató jegyeit „kifelejtette” az előző vezetés

Folytatódik a félinformációkra, sőt egyre többször hamis hírekre alapuló hadjárat a színművészeti főiskola ügyében. Legújabban azért peregnek a dobok mert, hogy állítólag törlik a vizsgák rögzítésére is szolgáló Neptun rendszerből a hallgatók jegyeit.
  • Szerző: Ripost

Folytatódik a hamis híreken alapuló hadjárat a színművészeti főiskola ügyében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fake news nagymesterei éppen csak azt felejtik el, hogy az egyetem korábbi irányítói gyakorlatilag negligálták a Neptun rendszert és az esetek szinte kizárólagos többségében hiányosan vezették az adatokat.

Budapest, 2017. március 17.
Az Ódry Színpad és a Színház- és Filmmûvészeti Egyetem bejáratai a VIII. kerület Vas utca 2c-ben.
MTVA/Bizományosi: Róka László
***************************

A Metropol információi szerint a tantárgyleírások és hallgatói követelményrendszer szinte egyik oktatónál sem volt vezetve, a hallgatói jelenléti nyilvántartást pedig csak ketten vezették az erre szolgáló Neptun felületen. Az érdemjegyek rögzítése az előző vezetésnél is megtörtént.

A Metropol úgy értesült, hogy a Színművészeti Egyetem 441 hallgatójából 435(!) esetében „felejtették” el pontosan rögzíteni a Neptun rendszerben az előírt módon az adatokat.
A november 06-i Neptun lezárás pillanatában 6 hallgató érdemjegye volt rögzítve, ebből egy főnek volt előző szemeszterről a gyakorlati jegye beírva, a többieknek őszi szemeszteres érdemjegyei voltak. Ez a 6 darab jegy fog most átkerülni a február 01-február 19-ei időszakra, ahová a Kuratórium jóváhagyása mellett bekerülhetnek a jegyek.

Ez a hat hallgató kapott most értesítést arról, hogy az adminisztratív rendcsinálás jegyében az ő szinte véletlenszerűen a rendszerbe került jegyeik törölve lesznek, pontosabban átvezetik
azokat a második félév immár szabályosan vezetett Neptun nyilvántartásába.

Erről az érintett hallgatók természetesen e-mailben értesítést kaptak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?