INSIDER

Holttestet emeltek ki a Dunából, a baltás gyilkos asszony lehet az

Egy női holttestet találtak Dunaföldvárnál a folyóban, sokak szerint azt a kazah nőt, aki decemberben meggyilkolta a férjét.
  • Szerző: Ripost

A vízfelszínen lebegő holttestet egy horgász vette észre múlt hétvégén, de az áldozat azonosítása még nem ért véget. Sokan azonban biztosra veszik, hogy a kazah Godo Aizadát találták meg - a nő múlt decemberben baltával agyonverte magyar férjét Rácalmáson, majd elmenekült. A rendőrség hajtóvadászatot indított, de a nőt azóta sem látta senki.

A rendőrség egyelőre nem erősítette meg, hogy a Dunában talált holttest Aizadáé lenne, de a leírása az egykori szomszédai szerint illik az asszonyra. Az elhunyt ugyanis a police.hu-n közlése szerint 156-160 cm magas, 51-60 kg a testsúlya, haja fekete, vállig érő, és mongoloid arcvonásokkal rendelkezik. A halál okát nem hozták nyilvánosságra, de a dunaföldváriak között már olyan pletyka is terjedt, hogy a nő torkát átvágták.

Az ügyben a Paksi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást rendelt el, Godo Aizada körözése pedig még mindig érvényben van.

És ezeket olvastad már?