Létrehozva: 2018.12.12.

Holttest nélkül is elítélik ma a darnózseli hentest?

VV Fanni, eltûnt villanyszerelõk ügye és a darnózseli hentes. Ebben a három ügyben egy közös pont van: sehol sem került elõ a holttest. A darnózseli hentes ügyében ma hoznak ítéletet, kiderül, hogy a karácsonyt a rácsok mögött tölti-e a férfi, aki harmadszorra áll bíróság elé.

N. János felesége 2014 májusában tűnt el. Az asszonynak csak a maradványait találták meg a darnózseli réten. Azt, hogy a maradványok 99 százalékban tőle származnak, csak idén ősszel, egy DNS vizsgálatot követően mondta ki a bíróság. A férfit azzal vádolják, hogy megölte, ledarálta és elégette feleségét. Első fokon felmentették, másodfokon új eljárásra kötelezték az elsőfokú bíróságot, így az szerdán újra ítéletet hirdet. Nagy kérdés, hogy az új bizonyítékok tükrében ma ismét felmentik-e.

VV Fanni ügyében és az eltűnt villanyszerelők esetében sincs még vádemelés, hiszen nincsen holttest. A rendőrök csak közvetett bizonyítékok alapján küldhetik vádemelésre az ügyet. VV Fanni holttestét egy évig keresték, de nem lett meg, ahogy az eltűnt villanyszerelőket sem találják. Arról kérdeztük Kamarás Péter jogászt, mennyiben nehezíti meg a hatóságok dolgát, ha nincs holttest, illetve elítélhető-e így az ügy vádlottja.
- Elítélhető, de a hatóságoknak mindenképpen nehezebb dolguk van - mondta a %Ripost%-nak  a jogász. - A közvetett bizonyítékoknak zárt logikai láncolatban kell lenniük, és minden kétséget kizáróan bizonyítani kell a vádban foglaltakat. Ilyen esetben még inkább felértékelődnek a tanúvallomások. A bizonyítékok nem állnak meg önmagukban, egymásra kell épülniük, a bizonyításnak logikusnak kell lennie – tette hozzá.
Kamarás szerint a bíró csak ebben az esetben hozhat elmarasztaló ítéletet. Ha megvan a holttest, az elég egyértelmű. Az orvosszakértő meg tudja állapítani, hogyan ölték meg az illetőt, mikor állt be a
halál, tudják azonosítani, látni lehet, hogy védekezett-e vagy sem, DNS nyomok lehetnek rajta.
De ha nincs holttest, ezekhez az információkhoz is csak közvetett bizonyítékok alapján lehet eljutni.
Ahogy a darnózseli hentes, úgy VV Fanni és a villanyszerelők feltételezett gyilkosa is tagad. Egyikük sem ismeri be a gyilkosságot. A darnózseli hentes az anyagmaradványok ellenére is azt mondja, szerinte a volt felesége külföldön kezdett új életet. Végig nyugodt maradt, a tárgyaláson csak egyetlen egyszer lett feszült, amikor arra a helyszínre vitték, ahol a vád szerint megölhette a feleségét.

Ledarálta a nőt a vád szerint a férje
N. János a vád szerint 2014 májusában Mosonmagyaróváron megölte volt feleségét. K. Juditot a munkahelyén, a parkolóban gyilkolta meg, majd az asszonyt a csomagtartóba tette, hazavitte és házának alagsorában, a hentesműhelyében feldarabolta, ledarálta, elégette, a maradványok egy részét pedig elszórta a darnózseli réten. Gyerekeik végig kiálltak az apjuk mellett, hiszik, hogy édesanyjuk él, külföldön van. János 2 évet töltött börtönben, az elsőfokú ítélet, 2016 novembere óta szabadlábon van. Már nem hentesként, hanem sofőrként dolgozik, és abban a házban él, ahol a vád szerint ledarálta gyermekei anyját.

Fanni holttestét csatornába is dobhatták
Novozánszki Fanni budapesti albérletéből tűnt el 2017. november 20-án. Azt, hogy B. László vitte le és tuszkolta be a mélygarázsban parkoló autójába, kamerafelvételek igazolják. Az autóban vérnyomokat, kötelet és más, gyanús eszközöket is találtak, Fanni holtteste azonban nem került elő. A rendőrségnek eddig 300 millió forintjába került a nyomozás. Már nem keresik tovább a testet. B. László tagad. Arról, hogy hol lehet Fanni holtteste, a legvadabb találgatások kerültek napvilágra, van, aki szerint a csatornarendszerbe dobták, ahonnét nem kerül elő, de volt olyan lapértesülés is, hogy egy disznóvágáson tüntették el.
 

Rejtély, hová tűntek a villanyszerelők

Mácsik Zoltán idén március 31-én tűnt el, miután munkaadójával, É.Imrével készült találkozóra. Mácsik azóta sem került elő, É. Imrét pedig gyilkosság gyanúja miatt letartóztatták, miután
megtalálták nála Zoltán személyes tárgyait. É. Imrét azóta még egy villanyszerelő, a 2015-ben eltűnt Orlik Vilmos megölésével is meggyanúsították. Egyik esetben sem lett meg a holttest. É. Imre többször tett vallomást, a gyilkosságokat azonban továbbra is tagadja. Annak ellenére is, hogy előkerült mind a két villanyszerelő autója, amiket megőrzésre ő adott oda ismerősének és rokonának.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

life.hu

Most lehet félnivalója Tom Cruise-nak: lánya, a 18 éves Suri boríthatja a bilit

vg.hu

Itt nyitja meg új, budapesti üzletét a Penny

ripost.hu

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

origo.hu

Újabb hírek érkeztek Nagy Grófo sírjának feltöréséről

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 13-19.: Most semmivel sem kellene kapkodni

ripost.hu

Tart a Gulácsi-mágia, milliárdokat érhet a magyar kapus visszatérése

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Kiszivárgott: sürgősen költözne Katalin hercegné, az is kiderült, hová!

ripost.hu

„A színfalak mögött” - Ágyban heverészve kapták le Palvin Barbit

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Fontos bejelentést tesz ma Szentkirályi Alexandra

INSIDER

Megdöbbentő videó: Magyar Péter szóról szóra lenyúlta Orbán Viktor beszédét

INSIDER

Bábként rángatja Karácsony Gergelyt a Gyurcsány-házaspár

INSIDER

Videón, milyen gyanús alakokkal bútorozott össze Magyar Péter

INSIDER

"Mondjanak értem egy imát" - Daganatos a gyászoló Edina, aki már két gyermekét is eltemette

INSIDER

Tíz orvossal bővült a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjasok köre

INSIDER

"Éjszakai sötétség volt délután háromkor" – SMA Tomika és szülei így vészelték át az apokaliptikus vihart Dubajban

INSIDER

Nem fogsz örülni: mutatjuk, milyen hatással lesz a szervezetedre a közelgő telihold