INSIDER

„Sajnos beigazolódott, amit sejtettünk” – így került elő az eltűnt barát, Gábor

Szomorú hírt közöltek a barátok, akik végig reménykedtek abban, hogy mégis előkerül Gábor.
  • Szerző: Ripost

Sokáig eltűntként keresték barátai D. Gábort, és bár attól féltek, hogy a férfi öngyilkos lett, végig reménykedtek benne, hogy előkerül. Végül a magyar rendőrség ismeretlen holttest körözési listáján találták meg az eltűnt barátot...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

eltűnt barát

Gyászolják a barátok Gábort (Fotó: Pixabay)

„A Police.hu ismeretlen holttest körözési listáján találtunk egy személyleírást, ami számunkra sok hasonlóságot mutatott, keresett Barátunkkal. A mai napon azonosítottuk, hogy a megtalált személy D. Gábor barátunk. A megtalálás utáni azonosítást az nehezítette, hogy nem voltak nála íratok és így ismeretlenként kezelte a rendőrség” – tudatták a barátok. A holttestet a 13. kerületben, a Rákosrendező pályaudvar közelében találták meg. Halálára nem utalt idegenkezűség, a nála talált tárgyakból azonban kikövetkeztethető, hogy a férfi öngyilkos lett.

„Tudod Gábor, te szerintem nem is gondoltad, mennyit jelentett nekünk az, hogy köztünk vagy. Talán igazán mi is most ébredtünk rá erre. Eltűnésed óta idéztük mosolyod, alakod, a tartást, ahogy a kártyát fogod a kezedben, a tekinteted, ahogy végig pásztázol a körülötted ülőkön. A mondataid. Azt, hogy mi is volt az utolsó beszélgetésünk? És próbáltuk visszaidézni, hol kaphattunk volna rajta. De ha rajta kaptunk volna is, te már döntöttél. Nem tudom, mi mindent vett el tőled az élet, csak azt tudom, mennyi mindent kaptunk mi tőled. Köszönjünk, hogy itt voltál nekünk! És ha már ennyire előre igyekeztél, szólj ott fent a stábnak légyszíves, hogy írják már át ennek a lent forgó nagyfilmnek a forgatókönyvét! Soha többé ne kelljen így elveszítenünk egy ilyen büszke, stílusos, klassz férfit, mint amilyen te voltál. Mert ugye egy idő után már nem lehet újra és újra visszaállni kezdőbe. Megértettük. Isten veled!” – búcsúztak a férfitól volt kollégái.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?